U I T N O D I G I N G  2 0 1 9  Boskoopse Kwekersdag én Schone van Boskoop

zaterdag 5 oktober van 10.00 – 16.00 uur  én  zondag 6 oktober van 12.00 – 16.00 uur

Corneillan, 1 september 2019

Lieve mensen,

Traditiegetrouw, mogen wij ook dit jaar weer, tijdens de kwekersdagen, onze diverse rode én witte wijnen uit de Madiran laten proeven in Boskoop bij PlantenTuin Esveld, Rijneveld 72, 2771 XS  in Boskoop, www.esveld.nl,  tel: 0172 – 213289, samen met Huug de Graaf van Wijnkoperij Il Conte.

De Madiran wijnen dragen de naam van het dorpje Madiran, dat ten noorden van het hoogste gedeelte van de Pyreneeën ligt.

Het productiegebied ligt verspreid over drie departementen: Gers, Hautes-Pyrénées en Pyrénées-Atlantiques

Confiture “Robert fait maison”: op veler verzoek nemen wij weer onze eigen gemaakte confiture mee. Abrikozen met amandelen,  rode pruimen en reine claude. Onze jams zijn gemaakt van onbespoten vruchten, wij gebruiken een minimum aan suiker.

“K w e k e r s d a g”

Aan het einde van het tuinseizoen nodigt Esveld zijn plantenvrienden uit om samen met hen de herfst te vieren. Op de kwekerij vindt u diverse stands die door hen bemand worden. De één geeft demonstraties, de ander vertelt vol passie over biologische rozen. Bovendien is er onze wijnproeverij.  Met wat geluk tonen de esdoorns in het park vol overgave hun herfstkleuren. Genoeg reden om langs te komen en dit tuinfeestje met ons te vieren!

En  “S c h o n e  v a n  B o s k o o p ”

Boskoop Creatief organiseert ieder jaar een atelierroute waarbij lokale kunstenaars de kans krijgen hun werk aan een breed publiek te laten zien. Op een groot aantal locaties in Boskoop kunt u genieten van kunst en muziek.

Ook dit jaar is het koffie- en theehuis Yume  één van de locaties van de “Schone van Boskoop”, locatie plantentuin Esveld

Wij kijken uit naar jullie komst, met een hartelijke groet uit een zonnig en lekker warm Corneillan, Robert en Mieke